gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Najnovšie príspevky

Recept na lákavo krémovú citrónovú zmrzlinu

2024. 06. 20.

Ak chcete osviežujúci citrónový dezert, potom je recept na krémovú citrónovú zmrzlinu práve pre vás! Kombinácia jasnej citrónovej chuti a jemnej, krémovej textúry poskytne skutočnú letnú pochúťku.

Pokračovať v čítaní

Pizza pec pre dokonalú pizzu

2024. 06. 17.

Pokiaľ sa tento rok ako cateringová firma chystáte na naozaj veľký hit, pamätajte: každý má rád pizzu – AK je dobre urobená. Čo potrebujete pre dokonalú pizzu? Pizza pec – ukážem vám prečo!

Pokračovať v čítaní

Cviklové smoothie: osvieženie bohaté na vitamíny

2024. 06. 12.

Ak chcete doplniť zásoby vitamínov a niečo osviežujúce by sa hodilo aj v letných horúčavách, pripravte si túto cviklovú šťavu, pretože je neskutočne lahodná a budete po nej plní energie!

Pokračovať v čítaní

Recept na nebeský kapustový nákyp

2024. 06. 10.

Koľko krajiny, toľko chuti. Akú verziu poznáte? Kapustový nákyp je tak všestranný, ako je v mnohých verziách (a názvoch) známy. Poďme si zistiť niečo málo o jeho pôvode a potom bude nasledovať recept!

Pokračovať v čítaní

Všetko o gyrose

2024. 06. 05.

História gyrosu ponúka vzrušujúci pohľad nielen do gréckej kultúry, ale aj do toho, ako toto jedlo dobylo svet. Ak sa chcete dozvedieť všetko o gyrose v priebehu niekoľkých minút čítania, ste na správnom mieste!

Pokračovať v čítaní

Mlynček na kávu do domácnosti

2024. 06. 03.

Koľko káv denne vypijete? Ak ste naozajstným milovníkom kávy a rituálu s ňou spojeného, ​​rozhodne čítajte ďalej! Mlynček na kávu možno budete potrebovať aj doma!

Pokračovať v čítaní

Najobľúbenejšie príspevky

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Čo je blanšírovanie a ako na to?

2022. 04. 12.

Vieme to, počúvame o tom, ale nevieme o tom všetko. Poďme sa naučiť, čo znamená blanšírovanie.

Pokračovať v čítaní

Otváracia doba na konci roka

2023. 11. 22.

Dôležitá informácia o otváracích hodinách na konci roka!

Nižšie uvádzame prehľad spracovania objednávok zadaných ku koncu roka.

Pokračovať v čítaní

Výroba rastlinného mlieka doma pomocou Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhľadom na rastúcu obľubu rastlinných mliek si dnes mnoho ľudí chce vyrábať rastlinné nápoje doma. Ale je to možné? Oplatí sa vyrábať rastlinné mlieko doma? Poďme to zistiť!

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie: ako a prečo to urobiť?

2022. 09. 14.

Naučte sa sofistikovanú techniku francúzskej kuchyne prostredníctvom konfitovania. Ale čo to presne znamená? O tom teraz píšeme v našom článku, prečítajte si ho!

Pokračovať v čítaní

Pasírovanie rybej polievy, akú ste ešte nikdy nevideli!

2016. 11. 14.

Rybacia polievka je známa na všetkých kontinentoch sveta, v Európe aj v Maďarsku. Korenie je iné, ale kuchynské náradie sa používa rovnako. Vybrali sme z našich strojov!

Pokračovať v čítaní

Hľadaj v blogu