gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Najnovšie príspevky

Čo budú ľudia jesť o 100 rokov?

2024. 04. 19.

Počet ľudí na planéte sa neustále zvyšuje. Aké alternatívne potraviny možno zvážiť? Čo budú ľudia jesť o 100 rokov?

Pokračovať v čítaní

Sprievodca jarnými závitkami

2024. 04. 16.

Jar vždy otvára dvere gastronomickým experimentom! Hodilo by sa pár tipov na niečo nové? Čo tak jarné závitky? Ak ste dnes na túto tému čítali iba jeden článok, prečítajte si tento!

Pokračovať v čítaní

Spoznajte súpravu valčekov a vykrajovačiek cestovín ANKARSRUM

2024. 04. 15.

Ak ste niekedy premýšľali, aké by to bolo vyrobiť si lahodné cestoviny, ktoré ste ochutnali v reštauráciách vlastnými rukami, teraz máte šancu objaviť čaro domácich cestovín so súpravou naťahovača cestovín a krájacej hlavy ANKARSRUM.

Pokračovať v čítaní

Domáce ravioli so špenátom a ricottou

2024. 04. 08.

Pokiaľ máte radi lahodné domáce cestoviny, potom tento recept bude váš obľúbený. Príprava cesta aj náplne je jednoduchá a konečný výsledok bude naozaj oslnivou hostinou pre celú rodinu. Vyskúšajte sami!

Pokračovať v čítaní

Čo bolo na stole na starodávnych hostinách?

2024. 04. 05.

Ak by ste sa mohli vrátiť v čase, čo by ste chceli vidieť? Vráťme vás trochu do staroveku: môžete nahliadnuť do nádherného gastronomického sveta starovekého Egypta, Ríma a Grécka.

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie

2024. 03. 28.

Ako ste sa mohli dočítať v našom predchádzajúcom článku, konfitovanie je kuchynská technológia, s ktorou okrem tepelnej úpravy potravín súvisí aj ich následné skladovanie. Ak ste nečítali náš článok o tejto téme, alebo si len chcete prehĺbiť svoje znalosti na túto tému, určite čítajte ďalej!

Pokračovať v čítaní

Najobľúbenejšie príspevky

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Čo je blanšírovanie a ako na to?

2022. 04. 12.

Vieme to, počúvame o tom, ale nevieme o tom všetko. Poďme sa naučiť, čo znamená blanšírovanie.

Pokračovať v čítaní

Otváracia doba na konci roka

2023. 11. 22.

Dôležitá informácia o otváracích hodinách na konci roka!

Nižšie uvádzame prehľad spracovania objednávok zadaných ku koncu roka.

Pokračovať v čítaní

Výroba rastlinného mlieka doma pomocou Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhľadom na rastúcu obľubu rastlinných mliek si dnes mnoho ľudí chce vyrábať rastlinné nápoje doma. Ale je to možné? Oplatí sa vyrábať rastlinné mlieko doma? Poďme to zistiť!

Pokračovať v čítaní

Pasírovanie rybej polievy, akú ste ešte nikdy nevideli!

2016. 11. 14.

Rybacia polievka je známa na všetkých kontinentoch sveta, v Európe aj v Maďarsku. Korenie je iné, ale kuchynské náradie sa používa rovnako. Vybrali sme z našich strojov!

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie: ako a prečo to urobiť?

2022. 09. 14.

Naučte sa sofistikovanú techniku francúzskej kuchyne prostredníctvom konfitovania. Ale čo to presne znamená? O tom teraz píšeme v našom článku, prečítajte si ho!

Pokračovať v čítaní

Hľadaj v blogu