gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Mango frozé, s Ankarsrum mixérom

2023. 06. 21.

Mango frozé, s Ankarsrum mixérom

Veľkým favoritom letných dní je mixér nástavec, pretože v tejto dobe sa opäť vyrába mnoho krémových polievok, smoothies a koktailov. Pre tento týždeň sme teraz priniesli základný recept pre dospelých, ktorý sa dá ľahko prerobiť na nealkoholický, takže smäd nebudú mať ani deti!

Pridávame tiež recept z knihy receptov ANKARSRUM a pomocníka k videu s receptami, ku ktorej sa dostanete kliknutím sem

Ingrediencie:

2 kusy zrelého manga (asi 500 gramov nakrájané na kocky)

1 fľaša rosé (750 ml), ktorú je možné nahradiť jaffom, sirupom alebo hroznovou šťavou, takže môžete získať nealkoholický nápoj

Kocky ľadu

Mango Frosé krok za krokom:

1. Nalejte 650 mililitrov rosé (alebo rovnaké množstvo alternatívneho nealkoholického nápoja) do cca. v miske 30x20 cm a dáme do mrazničky na cca. na 6 hodín (kvôli alkoholu úplne nezmrzne, nealko toľko času nepotrebuje, stačí uchovať v chlade). Zvyšných 100 mililitrov dajte bokom. V prípade nealkoholickej verzie stačí sirup alebo nealko vychladiť.

2. Mango nakrájajte na kocky a potom dajte do mrazničky na cca. po dobu 1 hodiny.

3. Zostavte svoj kuchynský robot ANKARSRUM s mixérom a naplňte ho mrazenými kockami manga. Potom pridajte kocky ľadu, mrazené rosé (ak je potrebné, ak je príliš ľadové, vyškrabnite ho z nádoby) a zalejte zvyšnými 100 ml rosé. Pre verziu bez alkoholu použite namiesto rosej jedno z alternatívnych riešení.

4. Spustite ANKA vo funkcii mixéra a mixujte ľadový koktail.

ANKA tip:

Na okraj pohára dajte na ozdobu pár kúskov čerstvého manga a vetvičku rozmarínu.