gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Bain marie - Stolný ohrievač

2024. 11. 07.

Bain marie - Stolný ohrievač

Bain marie - Stolný ohrievač

Stolný ohrievač Maxima Bain Marie je profesionálny ohrievač vody, ktorý ponúka dokonalé riešenie na udržanie teploty hotových jedál pre samoobslužné reštaurácie, bufety a bistra.

Jeho nerezové prevedenie zaisťuje odolnosť zariadenia a ľahké čistenie a zároveň zaručuje súlad s najvyššími hygienickými štandardmi.

Toto zariadenie je ideálnou voľbou pre všetky stravovacie jednotky, ktoré potrebujú pri podávaní udržať správnu teplotu a kvalitu jedla.

Ako funguje Bain Marie?

Použitie Bain Marie je extrémne jednoduché a bezpečné.

Zariadenie využíva systém vodného kúpeľa, kde je pomocou ohrevu vody udržovaná teplota pokrmu. Stačí, keď používateľ naplní vnútornú nádrž zariadenia vodou, ktorá sa musí udržiavať medzi značkami minimálnej a maximálnej hladiny. Teplotu je možné regulovať na ovládacom paneli na bočnej strane prístroja, pomocou ktorého je možné ľahko nastaviť požadovanú teplotu. Akonáhle prístroj dosiahne nastavenú teplotu, automaticky ju udržuje a zaisťuje tak, že jedlo zostane vždy dostatočne teplé.

Aké sú výhody používania Bain Marie?

Jednou z najväčších výhod stolného ohrievača je jeho univerzálnosť. Zariadenie je vhodné nielen na udržiavanie tepla hotových jedál, ale je ideálne aj na pomalý ohrev, čo sa hodí najmä pri pokrmoch, ktoré nevyžadujú rýchly ohrev.

Nerezová oceľ zaisťuje ľahké čistenie, ktoré je v pohostinstve nevyhnutné.

Bain Marie má navyše praktický vypúšťací kohút, ktorý vám umožní ľahko a rýchlo odstrániť použitú vodu. To nielen uľahčuje čistenie, ale taktiež zaisťuje, že zariadenie bude vždy v dobrom stave pre ďalšie použitie.

Bezpečnosť a údržba

Spotrebiče Maxima Bain Marie sú vyrábané najmodernejšou výrobnou technológiou a každý kus prechádza dôkladným testovaním a kontrolou, než sa dostane k užívateľovi. Bezpečné používanie zariadenia zaisťuje vstavaný termostat a vypúšťací kohútik, ktorý zabraňuje prehrievaniu a kolísaniu hladiny vody a tiež pomáha na konci dňa vypustiť teplú vodu, aby sa užívateľ nespálil.

Pre pravidelnú údržbu a čistenie je dôležité po použití zariadenia riadne utrieť vnútorné časti a nechať úplne vyschnúť. Vyplatí sa predchádzať tvorbe vodného kameňa a občas použiť špeciálny odvápňovací prostriedok, aby prístroj dlhodobo efektívne fungoval. Po použití musí byť zariadenie vždy vypnuté a odpojené od elektrickej siete.

Komu Bain Marie odporúčame?

Maxima Bain Marie sa odporúča najmä pre samoobslužné reštaurácie, bufety, bistra a všetky stravovacie jednotky, kde je dôležité udržiavať hotové jedlá neustále teplé. Praktický dizajn a jednoduché použitie z neho robia perfektnú voľbu aj do menších kuchýň, kde je zachovanie efektivity a kvality tým najdôležitejším aspektom.

 

Suma sumárum, Maxima Bain Marie je nielen spoľahlivým a praktickým nástrojom, ale aj nepostrádateľným doplnkom každej stravovacej jednotky, ktorá chce svojich hostí obslúžiť na vysokej úrovni!

Zistite o ňom viac alebo si ho objednajte kliknutím tu!

#