Nerezový nástavec na plnenie klobás a jaterníc 22mm
Výrobca: FACEM - TRE SPADE • Artikl: F20548/I
Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): 1 rok(y) • Krajina pôvodu: Taliansko • Colné číslo: 84389000
Hodnotenia zákazníkov:
5 bod 1 na základe recenzií
Popis produktu
Nerezový plniaci nástavec pre Tre Spade plničku kobás a jaterníc
Materiál: Nerezový oceľ
Dĺžka trubky: 260 mm
Priemer trubky u čreve: 22mm
Priemer trubky u plničky: 53mm
Parametre
Hmotnosť netto |
|
0.6 kg |
Výrobca produktu
Tri skrížené meče („Tre Spade“) sa prvýkrát objavili v roku 1894 ako motív na talianskom mlynčeku na kávu, ktorý sa zrodil v rovnakom čase ako talianska kávová kultúra. Po mlynčekoch na kávu rýchlo nasledovali mlynčeky na korenie – ktoré sú dodnes symbolickými produktmi výrobcu. Lepší, presnejšie fungujúci a spoľahlivejší mlecí mechanizmus zatiaľ nebol vynájdený.
Vzhľadom na vysoký dopyt po mlecích hlavách má továreň od začiatku 20. storočia vlastný kovoobrábací závod, takže väčšina dielov, ktoré tvoria ich komerčné produkty, je vyrábaná vo vlastnej réžii.
Špecialitou Tre Spade sú produkty súvisiace so spracovaním mäsa, ako sú mlynčeky na mäso, plničky a miešačky na mäso, ale stále populárnejšie sú aj pasírovače na paradajky. Tieto produkty sú vyrábané už desiatky rokov k veľkej spokojnosti zákazníkov, nikdy nepodľahli tlaku na znižovanie ceny výrobkov lacnými, ale nekvalitnými komponentmi.
Z ich produktov stojí za zmienku vákuová balička Takaje, ktorá svojim svetovo unikátnym dizajnom dokáže odsávať vzduch nielen z vrecúšok, ale aj z bežných murárskych zaváracích pohárov. Tento produkt je tiež dobrým príkladom toho, čo je možné vytvoriť, keď inovatívny tím stavia na svojej vlastnej minulosti a vytvára majstrovské dielo.
Hodnotenia zákazníkov
Na našej webovej stránke zdieľame iba recenzie, ktoré napísali skutoční zákazníci. Zverejňujeme aj negatívne recenzie a moderujeme ich len vtedy, ak je to absolútne nevyhnutné vzhľadom na ich obsah alebo štýl. Na tejto stránke si môžete prečítať naše podrobné pravidlá hodnotenia a moderovania
2023.07.17