DUPLEX stroj na umývanie a sušenie ovocia a zeleniny
Výrobca: ROMEO AGUSTONI • Artikl: LCT-R
Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): 3 rok(y) • Krajina pôvodu: Taliansko • Colné číslo: 84386000
Popis produktu
DUPLEX LCT-R stroj na umývanie a sušenie ovocia a zeleniny
Vysoko kvalitná talianska výroba od špecialistu na spracovanie zeleniny. Tento vysoko výkonný prístroj sa dokonale hodí na umývanie a sušenie veľkého množstva zeleniny alebo ovocia v krátkom čase.
Odporúča sa predovšetkým na umývanie a sušenie listovej zeleniny, ťažkého ovocia a zeleniny. Hodí sa ale aj na rozmrazovanie a umývanie mäsa a rýb!
Kapacita za cyklus informatívne:
- listová zelenina: 2-3 kg
- ťažšia zelenina a ovocie: 10-15 kg
- mäso a ryby: 10-12 kg
Konštrukcia a nádrž z nerezovej ocele
Vyberateľný kôš INOXAL (eloxovaný hliník).
Regulovaný turbulentný prúd vody s rovnomerným rozložením
Stabilné a tiché otáčanie koša s elektromechanickým brzdením
Na umývanie je možné pridať dezinfekčný prostriedok, ktorý zabíja baktérie
Bezpečnostný spínač (rotácia koša sa zastaví pri otvorení veka)
Úspora vody: časť vody použitej na plákanie sa použije v ďalšom umývacom cykle
Parametre
Objem |
|
48 litr |
Kapacita |
|
2-15 kg/hod |
Elektrický príkon W |
|
660 W |
Připojení |
|
230 / 50 V/Hz |
Šířka |
|
850 mm |
Hloubka |
|
600 mm |
Výška |
|
910 mm |
Hmotnosť netto |
|
113 kg |
Súvisiace dokumenty
Výrobca produktu
Spoločnosť bola založená v roku 1916 inžinierom Romeo Agustonim. Vyrába prídavné stroje vhodné pre dynamickú a kvalitnú výrobu potravín, ktoré sú spoľahlivé a majú dlhú životnosť a spĺňajú očakávania profesionálnych kuchýň a stravovacích zariadení. Ideálni partneri pre koncových užívateľov, výrobcov a veľké kuchyne.
Spoločnosť bola v popredí priemyslu vďaka práci so správnymi surovinami a používaním inovatívnych výrobných techník a tiež vďaka rozvoju zvláštnej citlivosti voči udržateľnosti životného prostredia. Ich produktový servis a sortiment priviedli spoločnosť na domáci aj medzinárodný trh.
Ideálny partner pre HORECA a prítomných v malom a strednom potravinárskom priemysle. Za svoj hlavný cieľ považujú neustálu aktualizáciu svojich technických znalostí a vývoj surovín a aplikovaných výrobných techník. Navyše si chcú udržať konkurencieschopnosť aj napriek neustále sa meniacim požiadavkám trhu a byť schopní plne vyhovieť požiadavkám zákazníkov.